Guide: giv dig selv et ansigtsløft med sugekop

ALTSKØNHEDVIDEOER

Written by:

Views: 5542

Er din hud træt og mat efter en lang vinter, så kan den lille sugekop fra Sard Kopenhagen hjælpe dig. Den er superlet at bruge, koster tæt på ingenting, og så tager det kun et par minutter at bruge den – og det kræver kun en smule øvelse.

Sugekoppen skaber blodcirkulation og giver ilt og næring til huden, som alt sammen stimulerer til en mere levende hud og hjælper med at forebygge rynker. Bliv guidet her trin for trin og se, hvordan du selv nemt kan gøre det derhjemme.

SUGEKOPBEHANDLING I ANSIGTET TRIN FOR TRIN

1 // Rens ansigtet som du plejer.

2 // Sugekoppen skal bruges med olie for at sikre, at den tager ordentligt fat og glider henover huden. Her kan med fordel bruges en god kvalitetsolie, der passer til din hudtype. Eksempelvis arganolie, men alle slags olier kan bruges, bare de er egnede til ansigtet.

3 // Sugekoppen køres i baner fra midten af ansigtet og udad mod siden af ansigtet. Man kører ikke helt op i den bløde hud under øjnene, men stopper ved knoglekanten. Brug gerne en finger fra modsatte hånd til at lave et forsigtigt modtryk, så sugekoppen ikke “hiver” i huden.

4 // Sugekoppen køres i baner nedefra og op.

5 // I panden kan sugekoppen både køres i baner henover panden – som vist på videoen – men også gerne i baner opad, hvis muligt.

6 // Kør gerne på halsen også. Her startes lige over kravebenet, og køres i baner, på samme måde som i ansigtet, opad og gerne helt op til hagen.

Første gang du prøver køres kun én gang i hver bane for at se, hvordan huden reagerer. Når du har lært at bruge sugekoppen, og føler dig fortrolig med den, kan der forsigtigt trappes op til tre gange i samme bane.

Hvis du vil give din hud et ordentligt boost, kan sugekoppen med fordel bruges hver aften i 14 dage, derefter et par gange om ugen, eller når du synes, der er behov for det.

Vær forsigtig med ikke at lade sugekoppen sidde, da det kan give mærker.

Jeg anbefaler at bruge sugekoppen om aftenen, frem for om dagen, da den øgede cirkulation godt kan gøre dig rød i ansigtet.

Sugekop, diameter 1,5 centimeter, Sard 159kr // Arganolie, 100 ml., Sard 240kr

Vil du prøve en af de populære naturlige ansigtsløft hos Nui? Book tid hos Sara Maria her: Book tid her

Comments are closed.