4 hurtige råd til hvordan du får en endnu smukkere hud -helt naturligt

ALTARTIKLERSKØNHEDSUNDHED

Written by:

Views: 9121

Du kan få meget ud af dine naturlige behandlinger -men husk altid at din hud fortæller hvordan du har det inden i kroppen. Så hvis du husker disse fire klassiske guldkorn, får du virkelig meget forærende.

Olie -indeni såvel som udenpå

Husk de essentielle fedtsyrer, særligt Omega-3 fedtsyrer, som især findes i de fede fisk. Fedtsyrer findes i alle kroppens cellemembraner og binder cellerne sammen, så det er helt essentielt at få nok omega 3 fedtsyrer for at opretholde en smuk hud. Det er de færreste der får nok omega 3 gennem kosten, så det er en god ide med et tilskud.

 

unknown

Søvn

Når vi sover om natten, restituerer cellerne i kroppen. Det er bl.a vigtigt for kroppens produktion af kollagen og elastin. Det er de to proteiner der sørger for at gøre huden stærk og smidig, -med andre ord det der gør at huden ser ung ud.

1-arianna-huffington-sleep

Motion

Når vi dyrker motion, øges kroppens blodgennemstrømning, og derved iltning af det blod der skal løbe til musklerne og cellerne. Det giver glød og farve, og gør ansigtet, såvel som kroppen sund.

f817ec6676f1f5140d4dd38a9d933d16Vand

Husk at drikke rigeligt med vand. Ca 2 liter om dagen. Når man er dehydreret ses det i ansigtet og huden bliver tør, farveløs, og indsunket. Forestil dig hvordan en plante der ikke får nok vand, begynder at hænge…

bodies-of-water-14496

Skriv et svar