NATURLIGE ANSIGTSLØFT

NUI SIGNATUR BEHANDLING

Jeg har en række “naturlige” kosmetiske uddannelser bag mig, heriblandt Kosmetisk akupunktur, Ansigtsløftningsteknik (ALT), Ansigts Zoneterapi, Ayurvedisk løftende ansigtsmassage, Japansk lifting. Jeg bruger forskellige redskaber og teknikker som Akupunkturnåle, Cupping, Gua Sha, Jaderulle, Saltstensmassage, Lymfedrænage, Akupressur, Muskelstimulering og selvfølgelig altid mine hænder.

Når du booker Nui Signaturbehandling, vælger du blot hvor lang tid du ønsker 60 eller 90 minutter. Hvor mange minutter du vælger kommer an på hvor dybdegående din behandling skal være og hvor mange forskellige teknikker der skal sættes tid af til. 

Når jeg har set dig og vi har haft en samtale, vælger jeg hvilke teknikker jeg vil benytte mig af til netop dig. Akupunktur indgår altid i mine behandlinger, hvis du specifikt ønsker dig en behandling UDEN nåle, er det vigtigt at du har ladet mig det vide på forhånd – det gør du ved at skrive til mig i kommentarfeltet, når du booker din tid online. 

Jeg anbefaler som udgangspunkt altid 90 minutter første gang du kommer til behandling. Så når jeg at give dig en dyb behandling, af både ansigt og hals/bryst – og der er tid til at ligge med nåle også. Hvis du ønsker et forløb af en slags – anbefaler jeg at vi lægger et par 90 minutters tider ind i mellem de normale tider på 60 minutter.  Alt sammen noget vi taler om første gang du kommer til behandling.

Hvis du specifikt ønsker dig en af følgende behandlinger “Japansk Lifting” eller “ALT”  kan disse naturligvis stadig bookes – du skriver det blot i kommentarfeltet når du booker din tid.

 

 

Du kan læse mere om de enkelte teknikker herunder:

KOSMETISK AKUPUNKTUR
akunui

Kosmetisk akupunktur er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirurgi, der ofte har bivirkninger og giver et “dødt” udtryk. Det er en ældgammel behandlingsform, som har været brugt helt tilbage til Song Dynastiet (960 – 1279 e.Kr.) i det gamle Kina. Behandlingen er meget populær i Hollywood, hvor den bruges af stjerner som Sandra Bullock, Madonna, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Sean Connery og mange andre.

Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur

–  Øger dannelsen af kollagen og elastin

– Skaber en naturlig, sund og levende hud

– Forbedrer muskel tonus og strammer huden op

– Giver ansigtet glød og øjnene klarhed

– Mindsker arvæv, rynker og furer

– Forbedrer indskunkne områder

– Tætner porrer i huden

– Mindsker og forbygger dobbelthager

– Løfter øjenlåg og hængende mundvige

– Letter hævelser og poser under øjnene

– Fremmer smuk ansigtskulør

– Reducerer stresstegn

– Modvirker et ‘nedadgående’ ansigt

–  Afhjælper kæbespændinger og hovedpine

Hvordan og hvorfor virker kosmetisk akupunktur? Hvor nålene sættes, frigives energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulation og stimulerer til produktion af nye celler. Når man penetrerer huden med hårtynde nåle, stimulerer man til produktion af kollagen og elastin. Kollagen gør vores hud modstandsdygtig og stærk. Elastin sørger for at holde huden ungdommelig, elastisk og smidig. Når vi bliver ældre nedsættes produktionen af disse to proteiner, hvilket gør at huden bliver slap, rynket, tør og mat. Nålene sættes i punkter som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner. Når blod og qi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge og give vitalitet, ikke alene til ansigtet, men til hele kroppen.

Til behandlingerne bruges en række af forskellige teknikker.

Her kan arbejdes direkte i motor-punkterne, hvilket vækker underspændte muskler til “livs” og giver dem fornyet tonus, hvilket former og løfter. Hvis muskulaturen omvendt er spændt og fastlåst – tænk f.eks udspilede næsebor, “11-tal” mellem brynene, overspændt kæbemuskulatur o.a, hjælper akupunktur til at afstresse og afslappe muskulaturen, for et mildere og blødere udseende. Her kan også arbejdes subkutant med ganske små intradermale nåle, direkte i linierne, for at løfte nedbundne rynker. På samme måde kan man løsne og mindske arvæv. Hvilken teknik der benyttes, og hvilke nåle jeg vælger kommer helt an på hvordan du ser ud og hvad vi skal arbejde med lige præcis i dit ansigt. Vi er alle er forskellige, så ingen behandlinger vil være ens.

Hvad gør jeg hvis jeg er bange for nåle?

Akupunktur er en smertefri og behagelig behandling. Nogle nåle vil man mærke som et lille prik, andre vil man slet ikke mærke.

Til behandlingerne bruges engangsnåle af meget høj kvalitet, som er individuelt pakket, silikonebelagt og med indføringshylster for smertefri nåleindstik. Nålene er hårfine og kigger man på dem i et mikroskop, er de ikke skarpe, men runde i spidsen, så de ikke ‘skærer’ sig igennem huden, men blot ‘skubber’ sig igennem. Hvis du virkelig er meget angst tilbyder jeg andre behandlinger der uden nåle, læs i topmenuen om Japansk Lifting, A.L.T. eller AnsigtsZoneterapi.

Hvorfor ikke bare blive behandlet med Botox eller kirurgi?

Når man lader sig indsprøjte eller operere, gør man ansigtet mindre levende. Der sker en fastlåsning af ansigtet, som fjerner bevægelse og derved nogle udtryk helt. Den type behandlinger har et resultat som faktisk er stik modsat af hvad akupunkturen gør. Akupunktur gør ansigtet mere levende. Øger blodcirkulationen og giver kulør og klare øjne. Desuden er der ingen risiko, ingen negative bivirkninger. Der er ikke brug for restitutionstid, eller medicin. Og så bliver du ved med at ligne dig selv.

Hvem kan behandles med kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk akupunktur er både for unge og ældre. Det er aldrig for sent at få behandlinger og man vil altid, uanset alder, kunne se en forbedring i ansigtet. Jeg bliver ofte spurgt om man kun kan få kosmetisk akupunktur, hvis man allerede har rynker. Da kosmetisk akupunktur forebygger rynker og holder ansigtet “levende” er det en god ide at starte tidligt med at få behandlinger.

Hvis du har fået Botox, kemisk peeling eller laser, skal der være gået seks måneder. Hvis du vil bestille tid til klassisk akupunktur, kan du gøre det her

Jeg er RAB registreret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det er din garanti for professionel behandling.

*Bemærk: Selvom jeg som certificeret akupunktør er der altid en lille risiko for blødning. Det er sjældent at det sker, og der er kun tale om måske en dråbe blod, men det kan give blå mærker. Skulle du være uheldig og få et mærke, så er det ganske ufarligt, og farven forsvinder hurtigt igen, og påvirker ikke behandlingens positive effekter.

JAPANSK LIFTING

Japansk Lifting er den sidste nye trend i Japan, hvor behandlingen anvendes af skuespillere, TV værter og andre berømtheder. Behandlingen er allerede en stor succes i Spanien, Sverige og England. Også i Danmark er den blevet populær blandt de kendte. Der er allerede blevet skrevet om Nui´s behandling i flere blade (se under Presse).

Denne teknik afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene osv. med fantastisk og hurtigt resultat, samtidig med at den regulerer kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

Behandlingen er udsprunget af ansigtszoneterapi, og er en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage. Behandlingen har en løftende effekt. Her arbejdes via nervesystemet, både muskulært og i hudlagene.

VIGTIGT: Behandlingen er særdeles effektiv, men for et blivende resultat kræver det 10-12 behandlinger, som helst skal ligge indenfor en måneds tid, Dvs 2-3 gange om ugen. Behandlingen kan holdes ved lige i op til to år, med en opfølgende behalindling ca hver 6-8 uger. Hver behandling varer en time.

*Denne behandling er den originale metode, også kaldet Japansk Cosmo Lifting. Behandlingen er udviklet af Lone Sørensen som har vundet WHO-priser for sit arbejde med ansigtszoneterapi.

Eyebeauty er en tillægsbehanding som vælges oveni din japansk lifting behandling, hvis du ønsker særligt fokus på øjenomgivelserne.

Behandlingen ‘Japansk Lifting’ er desværre forsøgt kopieret mange gange, og for at sikre et tilfredsstillende resultat, er det vigtigt at sikre sig, at behandleren er uddannet hos en Certificeret underviser fra Det Internationale Institut Lone Sorensen. Se efter det originale logo:

Det Internationale Institut Lone Sorensen

Læs hvad Eurowoman syntes om Japansk Lifting, da de testede den hos Nui HER

A.L.T.
ALT er en forkortelse for Ansigts Løftnings Teknik.

Hele ansigtet afspændes – over seks behandlinger – med ca en uges mellemrum. Behandlingen er meget blid og egner sig særligt godt til dig der er meget sensitiv og hverken tåler nåle eller massage. Musklerne afspændes både udefra, på ansigtshuden, men også indefra, fra mundhulen og i en af behandlingerne igennem næsen.

Comments are closed.