NATURLIGE ANSIGTSLØFT

NATURLIGE ANSIGTSLØFT Jeg har en række “naturlige” kosmetiske uddannelser bag mig, heriblandt Kosmetisk akupunktur, Ansigtsløftningsteknik (ALT), Ansigts Zoneterapi, Ayurvedisk løftende ansigtsmassage, Japansk lifting. Jeg bruger forskellige redskaber og teknikker som Akupunkturnåle, Cupping, Gua Sha, Jaderulle, Saltstensmassage, Lymfedrænage, Akupressur, Muskelstimulering og selvfølgelig altid mine hænder. Jeg underviser behandlere i kosmetisk brug af Cupping og Gua Sha igennem Cupping.dk, og har undervist på Kosmetisk Akupunkturuddannelsen på Københavns Akupunkturskole, hvor jeg selv blev uddannet i sin tid. 

Når du booker tid til Kosmetisk akupuntkur, vælger du blot hvor lang tid du ønsker 60 eller 90 minutter. Hvor mange minutter du vælger kommer an på hvor dybdegående din behandling skal være og hvor mange forskellige teknikker der skal sættes tid af til. Ved 60 minutter behandles dit ansigt, ved 90 minutter får du løsnet dine kæbemuskler, din hals- og nakkemuskulatur, samt du får cupping på den øverste del af ryggen, for at løsne spændinger. Alt dette bidrager til en optimering af blodcirkulationen i ansigtet. 

Når jeg har set dig og vi har haft en samtale, vælger jeg hvilke teknikker jeg vil benytte mig af til netop dig. Akupunktur indgår altid i mine behandlinger. Dvs at du ikke kan booke almindelige japansk lifting eller ALT behandlinger hos mig længere. Årsagen hertil er, at jeg oplever langt større effekt af behandlingerne når de skræddersys til hver enkelt og fordi jeg ganske enkelt er akupunktør -derfor arbejder jeg med nåle i alle mine behandlinger.

Jeg anbefaler som udgangspunkt altid 90 minutter første gang du kommer til behandling. Så når jeg at give dig en dyb behandling, af både ansigt og hals/bryst – og der er tid til at ligge med nåle også. Hvis du ønsker et forløb af en slags – anbefaler jeg at vi lægger et par 90 minutters tider ind i mellem de normale tider på 60 minutter.  Alt sammen noget vi taler om første gang du kommer til behandling.

 

 

Du kan læse mere om de enkelte teknikker herunder:

KOSMETISK AKUPUNKTUR

akunui

Kosmetisk akupunktur er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirurgi, der ofte har bivirkninger og giver et “dødt” udtryk. Det er en ældgammel behandlingsform, som har været brugt helt tilbage til Song Dynastiet (960 – 1279 e.Kr.) i det gamle Kina. Behandlingen er meget populær i Hollywood, hvor den bruges af stjerner som Sandra Bullock, Madonna, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Katy Perry og mange andre.

Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur

–  Øger dannelsen af kollagen og elastin

– Skaber en naturlig, sund og levende hud

– Forbedrer muskel tonus og strammer huden op

– Giver ansigtet glød og øjnene klarhed

– Mindsker arvæv, rynker og furer

– Forbedrer indskunkne områder

– Tætner porrer i huden

– Løfter øjenlåg og hængende mundvige

– Letter hævelser og poser under øjnene

– Fremmer smuk ansigtskulør

– Reducerer stresstegn

– Modvirker et ‘nedadgående’ ansigt

–  Afhjælper kæbespændinger og hovedpine

Hvordan og hvorfor virker kosmetisk akupunktur? Hvor nålene sættes, frigives energi og endorfiner. Det sætter gang i blodcirkulation og stimulerer til produktion af nye celler. Når man penetrerer huden med hårtynde nåle, stimulerer man til produktion af kollagen og elastin. Kollagen gør vores hud modstandsdygtig og stærk. Elastin sørger for at holde huden ungdommelig, elastisk og smidig. Når vi bliver ældre nedsættes produktionen af disse to proteiner, hvilket gør at huden bliver slap, rynket, tør og mat. Nålene sættes i punkter som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner. Når blod og qi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge og give vitalitet, ikke alene til ansigtet, men til hele kroppen.

Til behandlingerne bruges en række af forskellige teknikker.

Her kan arbejdes direkte i motor-punkterne, hvilket vækker underspændte muskler til “livs” og giver dem fornyet tonus, hvilket former og løfter. Hvis muskulaturen omvendt er spændt og fastlåst – tænk f.eks udspilede næsebor, “11-tal” mellem brynene, overspændt kæbemuskulatur o.a, hjælper akupunktur til at afstresse og afslappe muskulaturen, for et mildere og blødere udseende. Her kan også arbejdes subkutant med ganske små intradermale nåle, direkte i linierne, for at løfte nedbundne rynker. På samme måde kan man løsne og mindske arvæv. Hvilken teknik der benyttes, og hvilke nåle jeg vælger kommer helt an på hvordan du ser ud og hvad vi skal arbejde med lige præcis i dit ansigt. Vi er alle er forskellige, så ingen behandlinger vil være ens.

Hvad gør jeg hvis jeg er bange for nåle?

Akupunktur er en smertefri og behagelig behandling. Nogle nåle vil man mærke som et lille prik, andre vil man slet ikke mærke.

Til behandlingerne bruges engangsnåle af meget høj kvalitet, som er individuelt pakket, silikonebelagt og med indføringshylster for smertefri nåleindstik. Nålene er hårfine og kigger man på dem i et mikroskop, er de ikke skarpe, men runde i spidsen, så de ikke ‘skærer’ sig igennem huden, men blot ‘skubber’ sig igennem. Hvis du virkelig er meget angst tilbyder jeg andre behandlinger der uden nåle, læs i topmenuen om Japansk Lifting, A.L.T. eller AnsigtsZoneterapi.

Hvorfor ikke bare blive behandlet med Botox eller kirurgi?

Når man lader sig indsprøjte eller operere, gør man ansigtet mindre levende. Der sker en fastlåsning af ansigtet, som fjerner bevægelse og derved nogle udtryk helt. Den type behandlinger har et resultat som faktisk er stik modsat af hvad akupunkturen gør. Akupunktur gør ansigtet mere levende. Øger blodcirkulationen og giver kulør og klare øjne. Desuden er der ingen risiko, ingen negative bivirkninger. Der er ikke brug for restitutionstid, eller medicin. Og så bliver du ved med at ligne dig selv.

Hvem kan behandles med kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk akupunktur er både for unge og ældre. Det er aldrig for sent at få behandlinger og man vil altid, uanset alder, kunne se en forbedring i ansigtet. Jeg bliver ofte spurgt om man kun kan få kosmetisk akupunktur, hvis man allerede har rynker. Da kosmetisk akupunktur forebygger rynker og holder ansigtet “levende” er det en god ide at starte tidligt med at få behandlinger.

Hvis du har fået kemisk peeling eller laser, så vent et par måneder med at komme til behandling. Hvis du har fået Botox, er det vigtigt at du lader mig det vide, så jeg kan undgå det område hvor det er lagt.

Glem ikke at jeg er uddannet i klassisk akupunktur og urteterapi

 

Hvis du vil bestille tid til klassisk akupunktur, kan du gøre det her

Jeg er RAB registreret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det er din garanti for professionel behandling.

*Bemærk: Selvom jeg som certificeret akupunktør er der altid en lille risiko for blødning. Det er sjældent at det sker, og der er kun tale om måske en dråbe blod, men det kan give blå mærker. Skulle du være uheldig og få et mærke, så er det ganske ufarligt, og farven forsvinder hurtigt igen, og påvirker ikke behandlingens positive effekter.

Comments are closed.