AKUPUNKTUR

Jeg er RAB registreret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det er din garanti for professionel behandling. Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger. Hvis du har en anden sundhedsforsikring, så hør dem ad, de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud til akupunktur.

skaermbillede-2017-01-06-kl-12-35-44

KLASSISK AKUPUNKTUR

Akupunktur er en holistisk behandlingsform, der er flere tusinder år gammel. Behandlingen er udbredt i store dele af verden, særligt i Asien, hvor man på mange hospitaler behandler med akupunktur, sideløbende med vestlig medicin. Også i Danmark er akupunktur en anerkendt behandlingsform, som bla udføres af mange læger, jordemødre og sygeplejersker og er godkendt af sundhedsvæsnet.

Akupunktur er utrolig effektivt som smertebehandling, og mange patienter oplever at nedtrappe og endda helt stoppe med deres medicin, til fordel for akupunkturen, som ikke giver bivirkninger. Det samme gælder når det kommer til medicin mod allergi, angst, depression, stress etc.

Her er en kort liste over de problemer akupunktur – blandt meget andet – kan afhjælpe:

Kroniske smerter

Søvnproblemer

Angst

Gener i forbindelse med overgangsalder

Allergi

Graviditetsgener

Efterfødselsproblemer

Ammeproblemer -ikke nok mælk

Fertilitetsproblemer

PMS

Menstruationssmerter

Hovedpine

Depression

Stress

Fordøjelsesproblemer

Kæbespændinger

Akupunktur er desuden effektivt som redskab til rygestop og vægttab.

De fleste private sundhedsforsikringer yder tilskud til- eller dækker dine akupunkturbehandlinger, så det kan være en god ide at tjekke med dit forsikringsselskab, inden du bestiller din første tid.

Comments are closed.