PRISER

Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger

Første behandling – 950kr. Denne behandling vælges første gang du booker tid til Akupunktur / Akupunktur + Cupping

Første gang du kommer til behandling er der afstat tid til samtale og journalføring. Du skal regne med at være i klinikken i op til 90-120 minutter.

Akupunktur - Efterfølgende behandlinger - 650kr

Efterfølgende behandlinger tager 45-60 minutter

Cupping + Akupunktur i én behandling ca 60 min – 900kr

Behandlingen renser bindevævet for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen, sætter gang i lymfesystemet og udrensningsprocessen og så tilfører den ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. I denne behandling kombineres cupping og akupunktur. Denne behandling er særligt for dig der har smerter i bevægeapparatet, muskelspændinger, væske bundet til vævet og alle former for arvæv. 

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Kosmetisk Akupunktur – 900kr

Her kombineres forskellige teknikker til præcis dit ansigt. Her arbejdes på at øge blodgennemstrømningen, rense bindevævet for affaldsstoffer, sætte gang i lymfesystemet, stimulere muskulaturen i ansigtet, stramme huden op og give fornyet glød. Denne behandling er både for dig der ønsker at stramme huden i ansigtet op, glatte fine rynker og linjer ud og til dig der ønsker at forebygge tidlige aldringstegn. Her vil bruges teknikker fra Ansigtszoneterapi, Akupressur, Japansk lifting, ALT (ansigtsløftningsteknik), Gua Sha massage, Jaderulle og selvfølgelig altid akupunktur.

Behandlingen kan bruges enkeltstående til at give flot glød og løft, eller som forløb med et mere langvarigt resultat af muskeltonus.

 

Kosmetisk Akupunktur – 90 Minutter – 1300kr

Jeg anbefaler denne behandling. 

Her kombineres forskellige teknikker til præcis dit ansigt. Her arbejdes på at øge blodgennemstrømningen, rense bindevævet for affaldsstoffer, sætte gang i lymfesystemet, stimulere muskulaturen i ansigtet, stramme huden op og give fornyet glød. Denne behandling er både for dig der ønsker at stramme huden i ansigtet op, glatte fine rynker og linjer ud og til dig der ønsker at forebygge tidlige aldringstegn. Her vil bruges teknikker fra Ansigtszoneterapi, Akupressur, Japansk lifting, ALT (ansigtsløftningsteknik), Gua Sha massage, Jaderulle og selvfølgelig altid akupunktur. Hvilke teknikker jeg vælger, afhænger af dig og din hud, men kan også sagtens variere fra gang til gang. 

Behandlingen kan bruges enkeltstående til at give flot glød og løft, eller som forløb med et mere langvarigt resultat af muskeltonus.

 Udover afspænding af ansigtsmuskulaturen, er der afsat tid til at afspænde kæbemuskulaturen, cupping / Gua Sha af øvre ryg, nakke, halsmuskler, samt foran på brystet. Denne behandling giver en optimal afspænding og går endnu dybere i vævet. På denne måde øges cirkulationen opad til ansigt og hovede, og resultaterne taler for sig selv.

Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger

Comments are closed.