ANSIGTSLØFT; her er det naturlige alternativ til knive og kemi

ARTIKLERSKØNHED

Written by:

Views: 20900

Skuespiller Beate Bille sværger til Kosmetisk Akupunktur og benytter hverken Botox eller Fillers.

Jeg tilbyder en bred vifte af løftende og skønhedsfremmede ansigtsbehandlinger, hvor jeg analyserer dine behov og bruger en bred vifte af teknikker fra de helt blide ALT behandlinger over Japansk lifting til kosmetisk akupunktur – i stedet for tidens kemi og knive, som flere og flere søger et sundere, mere naturligt alternativ til.

Her er et udpluk af virkningerne af mine naturlige behandlinger:

– Øger dannelsen af kollagen og elastin

– Skaber en naturlig, sund og levende hud

– Forbedrer muskel tonus og strammer huden op

– Giver ansigtet glød og øjnene klarhed

– Mindsker arvæv, rynker og furer

– Forbedrer indsunkne områder

– Tætner porrer i huden

– Mindsker og forbygger dobbelthager

– Løfter øjenlåg og hængende mundvige

– Letter hævelser og poser under øjnene

– Fremmer smuk ansigtskulør

– Reducerer stresstegn

– Modvirker et ‘nedadgående’ ansigt

– Afhjælper kæbespændinger og hovedpine

Den kemiske løsning: Botox, bedre kendt som Botulinum Toxin er en af de giftigste biologiske substanser og er flere gange bleve brugt i mordforsøg. Botox bliver injiceret i musklerne, så det bremser det signalstof, som bruges til at sende beskeder til musklerne. Dette skaber en delvis eller fuldstændig lammelse af ansigts-musklerne og glatter på den måde rynkerne ud. For et vedvarende resultat skal behandlingen gentages hver 3. måned. En bivirkning kan være manglende kontrol af muskler og hængende, “sovende” øjenlåg. Denne bivirkning varer dog kun så længe stoffet er aktivt, altså tre – fire måneder. Nok kan man hviske rynker ud vha Botox, men i det lange løb er det et abonnement på et fastlåst og stift udtryk – altså det stik modsatte af et ungt, livligt ansigt.

Så er der de psykiske bivirkninger. Når muskler i ansigtet bliver lammet, hæmmer det mimikken i det tilhørende område. Dette gør at der er visse følelser man, rent mimisk, ikke kan vise. En yderligere bivirkning er at når man selv er ude af stand til at lave et udtryk, mister man evnen til at aflæse hvad udtrykket betyder hos andre. Med andre ord bliver følelser fjernet fra vores følelsesregistret. Det giver – blandt andet – problemer for småbørn med botox-mødre, børnene får simpelthen problemer med at aflæse de følelser moderen prøver at udtrykke.

Naturlige ansigtsløft der kan afhjælpe mange af de kosmetiske gener man vil opleve med alderen er populært blevet kaldt for “naturens Botox”. Det mener jeg er forkert da man ikke lammer musklerne,  som ved et Botox-indgreb, der ofte giver et  udtryksløst og stift ansigtsudtryk. De naturlige behandlinger skaber omvendt cirkulation og stimulerer til dannelse af nye celler. I de behandlinger jeg laver på klinikken bruger jeg mine hænder og enkelte redskaber, heriblandt akupunkturnåle, gua sha, sugekop, jadestensrulle og saltstenskugler.

Behandlingen er populær blandt dem der arbejder med mimik til at udtrykke følelser. Her er det skuespiller Laura Christensen der får Kosmetisk Akupunktur

Hvor meget du får ud af behandlingerne er individuelt. Nogle vil se en enorm virkning, andre vil se mere subtile resultater. De fleste ser et resultat med det samme de rejser sig fra briksen, andre skal der et par behandlinger til før effekten tager “fat”. Fælles for alle er dog at der vil ses en forbedring i hele ansigtet, ikke bare der hvor man oprindeligt fokuserede. Ansigts-kuløren forbedres, øjnene bliver klarere og der vil være et friskere og mere mildt udseende. Behandlingerne er langsigtede da de stimulerer til cellefornyelse og liv kontra kemisk lammelse.

For de bedste resultater anbefaler jeg du starter med et klippekort til otte behandlinger. Jeg anbefaler at blive behandlet i et forløb af 6-8 gange, med ca en uges interval. Herefter holdes behandlingerne ved lige ca hver 6. uge, ligesom ved alle andre ansigtsbehandlinger.

De naturlige behandlinger kan altså bruges som alternativ til Botox, men kan ikke bruges SOM Botox. Behandlingerne kan ikke fjerne øjenlågene eller gøre læberne større, eller få dig til at ligne en anden eller dig selv efter en gang photoshop-filter. Behandlingerne giver liv og løfter nedbundne linier. Behandlingerne kan ikke FJERNE alder, men hjælpe dig med at ældes med ynde og ligne en bedre udgave af dig selv.

Du kan læse mere om behandlingerne HER

Hvis du vil læse mere om de psykologiske bivirkninger ved brug af Botox, kan du læse denne artikel fra Information

Book tid her

 

2 Responses to " ANSIGTSLØFT; her er det naturlige alternativ til knive og kemi "

  1. Dorte siger:

    hvad koster behandlingen

Skriv et svar