Nyt allergivenligt make up mærke

ALTARTIKLERSKØNHED

Written by:

Views: 5431

Et helt nyt dansk make up mærke er på gaden, det er økologisk, parfumefrit, miljø- og allergivenligt, hvilket da også ses tydeligt ved at emballagen bærer hele tre certificeringer: Allergi Certified, Svanemærket og Ecocert. Mærket er grundlagt af to tidligere make up artister, hvilket, tror jeg, er årsagen til at produkterne fungerer hele vejen rundt; De er gode i konsistens, farve, let anvendelige og de fleste produkter fungerer som multiprodukter. For hvem ved mere om make up – når det kommer til stykket – end make up artisterne, dem der arbejder 8 timer om dagen med makeup – ikke bare på sig selv, men på forskellige mennesker – og videoer og billeder – hver dag.

Da jeg først hørte om Miild blev jeg så begejstret at jeg besluttede at teste produkterne – for hvorfor ikke sprede budskabet, når man støder på noget fantastisk?

Jeg startede med at teste concealer og mineral foundation, her er lidt om hvordan det gik: da jeg er kræsen med både farve og konsistens og så bange for at man kan se pudder og foundation på huden, at jeg som oftest undlader at bruge det. For mig er synlig make up på huden et absolut no go, så jeg var spændt på at skulle begynde at bruge det i hele ansigtet.

Concealeren består af to farver, en der er god til at balancere den mere blålige nuance mange har tendens til under øjnene og en anden farve der blender godt med hudfarven. Denne kan bruges ovenpå den anden farve, eller enkelstående, hvis der skal dækkes ujævnheder. Først var jeg lidt betænkelig om hvorvidt det ville føles lidt besværligt at bruge to forskellige farver, men det viste sig ikke at være tilfældet. Både konsistens og farve er der ramt helt plet ved, og concealeren kan lægges så den slet ikke ses. (Jeg er på min 2. æske nu).

Jeg samlede mod og gik igang med at teste mineral pudder, som jeg ellers normalt ikke går med. Men igen blev jeg positivt overrasket, både over farve og konsistens. Miilds mineral puder er meget let i konsistensen, så for en som jeg – der er angst for at make up’en er synlig på huden – er den perfekt. Særligt hvis man sprayer et fint lag mist henover, så sætter den sig så smukt og usynligt. Hvis man har behov for det, kan dækkeevnen bygges op, alt efter hvor mange lag man lægger, og hvilken teknik der benyttes til at lægge den med – Her er Tine og Tanja virkelig rare til at lave make up tutorials på deres Instagram stories

Test af eyebrow / eyeshadow, blush og highlighter: make up på bryn er noget jeg altid har brugt, og har udviklet en afhængihed af, da jeg ikke fra naturens side har særligt kraftige øjenbryn. Jeg bruger miilds Dark Stone øjenskygge- og øjenbrynskit, som er en lille palette med tre farver i. En neutral og to forskellige mørke farver. Jeg lægger den med en skrå pensel -også fra miild. Den skulle vise sig at være rigtig nem at arbejde med, og make upen er så tilpas mættet at man også kan bruge den som øjenskygge. Det har jeg ikke leget så meget med endnu, da jeg er en klovn til at lægge mørke, matte skygger.

Den blush jeg bruger hedder Peach Pellucide og er ret kraftig i farven og selve produktet er meget farvemættet – det er en af de ting der gør produkterne multifunktionelle. Man kan blande lidt læbepomade op i den og bruge den til at farve læberne, eller man kan blande den med lidt øjenskygge og bruge den til øjnene. Jeg skulle øve mig lidt i starten, da jeg altid har været vant til at bruge creme blush, men jeg er sparsom med farven og så sætter den sig så fint, med lidt mist. Jeg bruger facial mist eller rose mist fra Sard.

Highlight bruger jeg meget lidt af, men det er virkelig fint med antydningen af lidt highligt i øjenkrogen og lidt på amorbuen, og hvis man er en haj til øjenskygge, kan man blende den smukt ind her også.

Hele mit toiletskab er overtaget af miilds make up og jeg synes det er så rart at vide at jeg kan tage noget på der ikke giver irritation eller allergi.

Husk nu at holde hygiejnen ved at rense pensler – her kan sidde mange bakterier som kan irritere og give problemer.

Tanja og Tine, grundlæggerne af Miild


Miild kommer desuden snart ud med en række nye produkter. Mascara, (igen, allergivenlig, parfumefri osv, hurra) en cremefoundation, to eyelinere og to forskellige læbeplejeprodukter. Jeg glæder mig til at prøve det hele!

Du kan se mere og bestille her Miild.dk

 

 

Husk at du også kan følge Nui på instagram

Comments are closed.