KURSUS i Kosmetisk Cupping og Gua Sha

VIDEOER

Written by:

Views: 3229

 

Lær at give et “ansigtsløft” med naturlige metoder!

Cupping er en flere tusinde år gammel behandlingsforme, brugt i mange forskellige kulturer og som senest har ramt den vestlige verden med storm.
Cupping bruges ved mange forskellige lidelser, særligt smerter i bevægeapparatet, ødemer, kredsløbsproblemer, hovedpine og meget mere. 
Cupping er en populær behandlingsform blandt både professionelle sportsfolk og Hollywood stjerner og kan naturligvis også bruges kosmetisk med fantastiske resultater! 

Kurset forløber over to dage
Vi kommer til at arbejde med ansigtets bindevæv, hud og muskler. Her introduceres forskellige teknikker og redskaber som effektivt udskiller affaldsstoffer og øger blodcirkulationen – alt sammen noget der løfter, stimulerer til kollagenproduktion og giver ansigtet fornyet glød. Dagene vil bestå af både teori og praktik, så vi kan få øvet så meget som muligt og blive fortrolige med de forskellige redskaber der benyttes til at give et “naturligt ansigtsløft”.

Kvalifikationer: 
Kurset henvender sig særligt til massører, akupunktører, kosmetologer og andre behandlere der arbejder med bevægeapparatet og/eller ansigtet, og derudover alle der ønsker at stifte et dybere bekendtskab med cupping. Det er en fordel at have kendskab til anatomi, men det er ikke en forudsætning for at deltage på kurset.

Tid: 
Lørdag d. 10. Marts kl.10.00 til kl. 16.00 Søndag d. 11. Marts kl. 10.00 til kl. 16.00 
Sted: 
Rishøjhallen, Skolevej 7 4600 Køge 
Pris: 
Kr. 3.600,- inkl. Frokost, kaffe, te og kage. 
SU. Inden den 26. Februar

Underviser: Sara Maria Dyrberg 
Cuppingterapeut, ansigts refleksterapeut og RAB certificeret akupunktør. Hun er indehaver af klinikken Nui Cph i hjertet af København hvor hun behandler til daglig. Hun har en baggrund i mode- og skønhedsbranchen som model og skriver for bl.a costume.dk og på sin blog www.nuicph.dk

Tilmelding:
Send en email med: navn, titel og telefonnummer til:
kontakt@cupping.dk

Indsæt samtidig beløbet på konto:
9970-4587704604 HUSK NAVN

For nærmere oplysninger ring venligst til:
Sara Maria Dyrberg på telefonnummer 27125101

Venligst Bemærk
Da vi øver på hinanden og behandlingen udføres i olie, er det en god ide at møde med opsat hår (eller medbragt hårbånd/hårelastik). Eventuel make up på huden vil blive renset af inden behandling.

Comments are closed.