ANSIGTS REFLEKSTERAPI

ALTARTIKLERSUNDHEDVIDEOER

Written by:

Views: 4317

Jeg er uddannet ansigts refleksterapeut, og har lyst til at skrige til verden om, hvad denne relativt ukendte, men helt unikke metode er og hvad den kan. Hvis du, eller nogen du kender, er syg, har smerter eller en kronisk lidelse og lægerne eller du selv har givet op, så er der håb endnu.

Ansigtsrefleksterapi er en behandlingsform der er effektiv både ved kemiske, fysiske, organiske, psykologiske og genetiske lidelser. Her er en kort liste over nogle af de lidelser behandlingen kan afhjælpe:

allergi

angst og stress

depression

facialparese

fordøjelsesproblemer

hormonelle forstyrrelser

indlæringsvanskeligheder og koncentrationsbesvær

infertilitet

kredsløbsforstyrrelser

migræne

søvnløshed

smerter, kroniske eller akutte

genoptræning efter slagtilfælde

For fem år siden havde jeg ikke hørt om ansigts-refleksterapi. Gennem mit arbejde som behandler er jeg altid interesseret i ny viden om kroppen, så da jeg for fem år siden for første gang læste om ansigts refleksterapi blev jeg straks tryllebundet og måtte dykke helt ned i det. Jeg tog uddannelsen og jeg bliver fortsat gang på gang blæst bagover af hvor meget denne behandlingsform kan, og hvor positive resultaterne er, på en bred vifte af symptomer, også dem lægevidenskaben er magtesløse overfor.

Kort beskrevet er ansigtsrefleksterapi en behandlingsform der som udgangspunkt er zoneterapi i ansigtet, men hvor der i tillæg arbejdes med forskellige nervepunkter med forbindelse til kranie-nerver og de forskellige centre i hjernen, som så stimuleres.

Metoden er, i samarbejde med en række neurologer og læger, udviklet af danskfødte Lone Sørensen, der konstant rejser mellem sine 24 skoler verden over. Hun uddanner terapeuter og forældre til børn med forskellige hjerneskader og handikap og har flere gange vakt international opsigt ved bl.a at modtaget tre ærespriser fra O.M.H.S. (Humanity World Organization) for sit arbejde med handikappede børn.

Hos NUI planlægger jeg en unik behandling skræddersyet præcis til dine behov. Behandlingen er behagelig og minder om massage, hvorfor de fleste falder i søvn undervejs, derfor er behandlingen også særligt velegnet til børn.

 

Du kan læse mere om behandlingen i afsnittet om Ansigts Refleksterapi

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information på saramaria@nuicph.dk eller på telefon 27125101 eller du kan booke din tid online nu

 

  Book tid her

 

 

Comments are closed.