PRISER

Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger

Akupunktur- Første behandling – 950kr

Første gang du kommer til behandling er der afsat 30 minutter ekstra til samtale og journalføring. Du skal regne med at være i klinikken i op til 90 minutter. 

Akupunktur - Efterfølgende behandlinger - 600kr

Efterfølgende behandlinger tager 45-60 minutter

Klippekort til 4 Akupunkturbehandlinger – 10% Rabat –2160kr

Hvis du ved at du skal have et akupunkturforløb, kan det betale sig med et klippekort. Klippekortet gælder i tre år fra købsdato

Cupping + Akupunktur i én behandling ca 60 min – 850kr

Behandlingen renser bindevævet for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen, sætter gang i lymfesystemet og udrensningsprocessen og så tilfører den ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. I denne behandling kombineres cupping og akupunktur. Denne behandling er særligt for dig der har smerter i bevægeapparatet, muskelspændinger, væske bundet til vævet og alle former for arvæv. 

Klippekort til 8 Cuppingbehandlinger – 5950kr

Ønsker du et forløb med bindevævsmassage med sugekopper, kan det betale sig at købe et klippekort. Du betaler for syv behandlinger, men modtager otte.

Ansigts Refleksterapi – 50 Minutter – 850kr

Ansigts Refleksterapi er Zoneterapi i ansigtet, med stimulering af nervepunkter med forbindelse til kranienerverne og de forskellige hjernedele – særligt effektiv behandling til hormonelle ubalancer

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Kosmetisk Akupunktur – 850kr

 Her kombineres forskellige teknikker til præcis dit ansigt. Her arbejdes på at øge blodgennemstrømningen, rense bindevævet for affaldsstoffer, sætte gang i lymfesystemet, stimulere muskulaturen i ansigtet, stramme huden op og give fornyet glød. Denne behandling er både for dig der ønsker at stramme huden i ansigtet op, glatte fine rynker og linjer ud og til dig der ønsker at forebygge tidlige aldringstegn. Her vil bruges teknikker fra Ansigtszoneterapi, Akupressur, Japansk lifting, ALT (ansigtsløftningsteknik), Gua Sha massage, Jaderulle og selvfølgelig altid akupunktur.

Behandlingen kan bruges enkeltstående til at give flot glød og løft, eller som forløb med et mere langvarigt resultat af muskeltonus. 

HUSK at bestille “Kosmetisk Akupunktur – Første behandling” første gang du kommer – Så du er sikker på at der er tid til indledende samtale

Kosmetisk Akupunktur – 90 Minutter – 1200kr

Til dig der ønsker at din behandling varer 90 minutter i stedet for 60. Jeg blander stadig de forskellige teknikker jeg synes passer til netop dig og slutter selvfølgelig med akupunktur. 

Klippekort til 8 Kosmetisk Akupunktur 60 Minutter behandlinger – 5950kr

Til dig der ønsker et forløb. Du betaler for syv behandlinger og modtager otte. Jeg anbefaler at du lægger dine behandlinger med én uges mellemrum.

Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger

Comments are closed.