VELKOMMEN til NUI AKUPUNKTUR

 

   
skaermbillede-2016-10-23-kl-11-19-18
Jeg hedder Sara Maria Dyrberg og er indehaver af Nui. Jeg er uddannet akupunktør og kinesisk urteterapeut, jeg er RAB registreret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører, som er din garanti for en professionel behandling. I mine behandlinger indgår altid akupunktur, derudover benytter jeg mig meget af cupping og auriculomedicin (øreakupunktur) og selvfølgelig vejleder jeg i kinesiske urter og i vitaminer og mineraler. Kost og livsstil, set fra en kinesisk medicinsk perspektiv er noget vi altid kommer omkring, og det er ikke usansynligt at jeg vil anbefale en ændring af disse. Dog aldrig med en løftet pegefinger. 

 Udover mit daglige arbejde i klinikken, underviser jeg andre terapeuter i Bindevævsmassage med Sugekopper og Kosmetisk Cupping og Gua Sha – Hold øje med facebook-siden og instagram for informationer om datoer etc.

 

Hvis du har spørgsmål etc er du velkommen til at kontakte mig på 27125101 

Comments are closed.