VELKOMMEN til NUI AKUPUNKTUR

 


skaermbillede-2016-10-23-kl-11-19-18
Jeg hedder Sara Maria Dyrberg og er indehaver af Nui. Jeg er uddannet akupunktør og er RAB registreret og medlem af Praktiserende Akupunktører, som er din garanti for en professionel behandling. Jeg uddanner mig løbende indenfor mit fag og har netop færdiggjort en  2 1/2 årig overbygning i kinesisk urteterapi. Forrige år tog jeg en nutraceutisk efteruddannelse – så jeg kan vejlede i vitaminer og mineraler.

 

Inden jeg blev akupunktør arbejdede jeg med Ansigtsrefleksterapi, kraniosakralterapi og Reiki healing – derfor inkorporerer jeg ofte greb og teknikker herfra i behandlingerne. Det skal nævnes at jeg altid bruger akupunktur i behandlingerne, så hvis du ønsker en nålefri behandling, er det vigtigt at du kontakter mig inden, så vi kan tale om dine muligheder.

 

Jeg behandler alt fra hudsygdomme, allergi, fertilitet, smerte og mere sygdomsorienterede lidelser, til mere kosmetiske problematikker som f.eks arvævsbehanding, cellulite og anti-age. Uanset størrelsen på dit problem, vil du blive taget alvorligt, og her er plads til at tale om alt.

 

 Udover mit daglige arbejde i klinikken, underviser jeg andre terapeuter i Bindevævsmassage med Sugekopper og Kosmetisk Cupping og Gua Sha – Hold øje med facebook-siden og instagram for informationer om datoer etc.

 

Hvis du har spørgsmål etc er du velkommen til at kontakte mig på 27125101 eller saramaria@nuicph.dk

Comments are closed.