VELKOMMEN til NUI

                                                             

 

  skaermbillede-2016-10-23-kl-11-19-18Jeg hedder Sara Maria Dyrberg og er indehaver af Nui. Jeg arbejder primært med Traditionel Kinesisk Medicin – akupunktur, cupping, Gua sha og kostvejledning. Jeg er uddannet akupunktør og er RAB registreret og medlem af Praktiserende Akupunktører, som er din garanti for en professionel behandling. Jeg uddanner mig løbende indenfor mit fag, i øjeblikket er jeg igang med at studere traditionel kinesisk urtemedicin, en 2 1/2 årig overbygning – samt en overbygning i klassisk akupunktur. Sidste år tog jeg en nutraceutisk efteruddannelse – så jeg kan vejlede i vitaminer og mineraler. 

Inden jeg blev akupunktør havde jeg allerede en baggrund indenfor Ansigtsrefleksterapi, kraniosakralterapi og Reiki healing – derfor inkorporerer jeg ofte greb og teknikker herfra i behandlingerne. Det skal nævnes at jeg altid bruger nåle i mine behandlinger -men hvis du ønsker en nålefri behandling, så ring og få en snak herom, eller skriv det i kommentarfeltet, når du booker din tid online. 

Jeg behandler alt fra det kosmetiske så som cellulite, anti-age og arvævsbehanding, til allergi, fertilitet, smerte og mere sygdomsorienterede lidelser. Uanset størrelsen på dit problem, vil du blive taget alvorligt, og her er plads til at tale om alt.

 Udover mit klinikarbejde skriver jeg bl.a for Costume og så underviser jeg andre terapeuter i Bindevævsmassage med Sugekopper og Kosmetisk Cupping og Gua Sha – Hold øje med facebook-siden og instagram for informationer om datoer etc.

 Privat, bor jeg på Frederiksberg med min mand og mine tre børn på 3, 9 og 12 år.

Hvis du har spørgsmål etc er du velkommen til at kontakte mig på 27125101 eller saramaria@nuicph.dk

Comments are closed.