VELKOMMEN til NUI

dsc00035Nui er en klinik for sundhed og skønhed. På klinikken arbejdes primært med Akupunktur, Cupping, Ansigts Zoneterapi og Naturlige Ansigtsløft. Her behandles alt fra de kosmetiske så som cellulite, anti-age og arvævsbehanding, til smerte og mere sygdomsorienterede lidelser. Uanset størrelsen på dit problem, vil du blive taget alvorligt, og her er plads til at tale om alt.

 

Klinikken drives dagligt af indehaver Sara Maria Dyrberg, som har speciale i sine kosmetiske behandlinger. Du kan læse tests af disse under Presse afsnittet.

Sara Maria er Registreret alternativ behandler og medlem af Praktiserende Akupunktører, som er din garanti for en professionel behandling.

Efter utallige opfordringer om at dele sine erfaringer, har Sara Maria udvidet Nuis hjemmeside til et univers, hvor hun deler ud af sin viden og sit syn på sundhed, livsstil og skønhed.

Om Sara Maria

 skaermbillede-2016-10-23-kl-11-19-18

Jeg har arbejdet som model siden 1995, og har igennem mit job oplevet skønhedsbranchen helt tæt på. Jeg har oplevet smukke, unge kollegaer få botox og restylane, set hvordan deres levende ansigter blev transformeret til stivere, mere ubevægelige og udtryksløse udgaver af dem selv. Jeg har også oplevet hvordan mine billeder er blevet photoshoppet til en grad, hvor jeg ligner en ubevægelig og computer-lignende udgave af mig selv.

I 2012 hørte jeg om ansigts-zoneterapi og tog uddannelsen. Jeg blev blæst bagover af hvor effektiv denne form for naturlige behandling var og at den kunne bruges kosmetisk. Jeg begyndte at tage alle  kurser der havde med naturlige ansigtsløft og kosmetisk akupunktur at gøre. Det var sådan at jeg faldt over akupunkturuddannelsen – akupunktur som skulle vise sig at blive min store passion, og som jeg bruger dagligt i mit arbejde på klinikken. Udover zoneterapi og akupunktur, arbejder jeg med cupping og gua sha, som jeg bruger til muskel og ledsmerter. Cupping har vist sig at være et essentielt redskab til detox og cellulite behandling. Jeg har studeret i Danmark, Vietnam og Indien.

Jeg underviser i Bindevævsmassage med Sugekopper og Kosmetisk Cupping og Gua Sha, som jeg afholder i samarbejde med Cupping.dk – Hold øje med facebook-siden og instagram for informationer om datoer etc.

Udover mit klinikarbejde, arbejder jeg stadigvæk som model. Det kræver at jeg ind i mellem er ude at rejse. Derudover skriver jeg bl.a for Costume og så underviser jeg forskellige terapeuter i Cupping og Gua sha på Cupping.dk

Privat, bor jeg på Frederiksberg med min mand og mine tre børn på 2, 8 og 11 år.

Hvis du har spørgsmål etc er du velkommen til at kontakte mig på 27125101 eller saramaria@nuicph.dk

Comments are closed.