27 12 51 01
saramaria@nuicph.dk
Nui Copenhagen
Strøget
Vimmelskaftet 41A, 3 sal
1161 Kbh K


nuicph.dk

 
 

Om Nui

Nui Copenhagen tilbyder udvalgte skønhedsfremmende behandlinger uden kirurgiske indgreb eller kosmetiske indsprøjtninger.
Nui holder til i flotte og lyse lokaler på 3. sal i Vimmelskaftet, med udkig til rådhustårnet og indgang direkte fra Strøget. Til trods for den centrale beliggenhed er der dejlig ro og en afslappende atmosfære. Simpelthen en perfekt beliggenhed.

Hvis du går rundt og føler dig grå og 'træt' i ansigtet, men ikke vil have kosmetiske indgreb, så kom ind og oplev fordelene ved de forskellige behandlingsformer.

Behandlingerne foregår personligt og uden at nogen udefra kan kigge ind. Jeg lægger vægt på behandlinger af høj kvalitet, som jeg kan stå inde for. En personlig og tryg oplevelse er en selvfølge.

   Om mig

Siden 1995 har jeg arbejdet fuld tid som international model. I løbet af mine år i mode- og skønhedsbranchen, har jeg set mange tilfælde af stive, livløse ansigter som følge af kosmetiske indsprøjtninger og plastikkirurgi. Selvom dette kan se flot ud på billeder, kan sådanne behandlinger resultere i et livløst og udtryksløst ansigt. Et udtryk som simpelthen ser mærkeligt ud.

Da jeg hørte om de forskellige naturlige ansigtsløftningsteknikker, blev jeg straks grebet af ideen om behandlingsformer uden kirurgisk indgreb, der kan løfte ansigtsvævet og skabe fornyet vitalitet.
Jeg har derfor specialiseret mig i nøje udvalgte behandlinger, som jeg personligt kan stå inde for og som giver et fantastisk resultat. Jeg åbnede Nui Copenhagen i 2012.

I de forskellige behandlinger, arbejdes der med specifikke muskler, ansigtszoner (som har forbindelse til andre punkter i kroppen), bindevæv, kranienerver og selvfølgelig huden og dens lag.

Jeg går altid ind for kvalitet og sikkerhed i de behandlinger jeg tilbyder. Gennem uddannelse har jeg opbygget grundig viden om ansigtets anatomi og principperne bag de behandlinger jeg tilbyder. Derfor er du i trygge hænder hos mig.

Sara Maria Dyrberg,
Indehaver


Nui Copenhagen
Strøget
Vimmelskaftet 41A, 3 sal
1161 Kbh K

27 12 51 01
saramaria@nuicph.dk