AKUPUNKTUR – til børn

ALTARTIKLERSUNDHED

Written by:

Views: 4495

Næsten alle kan behandles med akupunktur, også børn, småbørn og spædbørn. Såvel i vesten, som i østen, er akupunktur til børn blevet meget udbredt, og danskerne er ved at følge godt med. Hvorfor ikke prøve at behandle sit barn helt uden bivirkninger, inden man prøver med medicin og den lange række af bivirkninger der ofte følger med?

Børn er som regel lettere at behandle med akupunktur end voksne, da de problemer børn præsenterer i klinikken oftest er enkeltstående i modsætning til voksnes mere komplekse problemer, som er konsekvensen af et langt liv med forskellige skader, gener, lidelser og sygdomme. Børn har endnu heller ikke den større psykologiske og følelsesmæssige historie som voksne har. Og præcis ligesom børn reagerer hurtigere på behandlingen, reagerer de også kraftigere på bivirkningerne af medicin, som f.eks hvordan en baby reagerer på vaccinationer, med feber og utilpashed, i forhold til større børn eller voksne.

Børn er ikke nødvendigvis bange for nåle, hvis ikke de har “lært” af deres forældre at nåle er farlige. Akupunkturnåle er ikke tykke som de nåle der bruges ved blodprøver og vacciner, som er rør med en skarp side, der kan skære sig igennem huden. Akupunkturnåle er helt tynde og fine, bøjelige nåle, nærmest som et hår. Fordi børn reagerer hurtigere på behandlingen end voksne, behøver de heller ikke ligge længe med nålene – er det små børn eller babyer, skal nålene blot ind og ud igen.

Her ses nogle af de typiske lidelser der behandles for med akupunktur og refleksterapi:

ADHD / ADD

Adfærdsvanskeligheder

Allergi

Angst

Depression

Eksem

Fordøjelsesproblemer

Forkølelser og lavt immunforsvar

Forstoppelse

Gentagne sygdomsforløb

Hovedpine

Nattevæderi

Ondt for tænder

Ondt i maven

Spædbarnskolik

Stress

Søvnproblemer / dårlig nattesøvn

Øreproblemer

Er det umuligt at få lov at stikke barnet, benyttes der akupressur i stedet. Alternativt anbefales ansigts refleksterapi, som er zoneterapi i ansigtet. Det elsker de fleste børn.

Er dit barn er sygt, skal det selvfølgelig have den medicin din læge har ordineret.

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller hvis du eller dit barn fejler noget der ikke står på listen. Eller du kan bestille din tid online her:

Book tid her

Comments are closed.